Alla inlägg under oktober 2012

Av Pernilla - 10 oktober 2012 20:57


Satt precis och surfade runt lite efter inspiration till en "berättelse" (i brist på bättre ord) som jag håller på och skriver lite på när jag snubblade över några sidor och bloggar där flera människor ägnade sig åt att gjuta i betong. Alltså gjuta olika prydnadsföremål, både till inomhus och utomhus bruk och jag blev fast.

Jag är i regel ingen pysslig människa förutom när det har kommit till att tillverka lite leksaker till fåglarna men det här skulle nog kunna vara något för mig.

Jag gillar looken av betong. Grått, hårt, lite rustikt sådär.

Det verkar bara vara fantasin som sätter gränser och det finns så otroligt mycket vackert man kan göra!

 

   

 

Jag skulle så gärna prova på! Är det någon som vill pyssla med mig? Jag kan ju absolut inget om det än men jag är villig att lära mig! Det skulle vara så roligt att få vara lite kreativ på mer än ett sätt (skriva). Och jag är en kreativ person. Och om jag ska tro det jag hittills läst så verkar det inte vara vidare komplicerat heller. Det enda som tar tid är torkningen men vad gör det! Jag vill tillverka egna värmeljusstakar och fågelbad! Jajaja!

Pyssla med mig för bövelen!

Av Pernilla - 10 oktober 2012 12:48



   

Tacksamma frukostgäster, brunchgäster, lunchgäster, middagsgäster, mellanmålsgäster.. ja hela dagen lång faktiskt.

^^

Av Pernilla - 8 oktober 2012 22:36


Är alldeles färdig.

Inte helt lätt att jobba 8 timmar med bara 30 minuters rast..

Har sen jag kom hem tittat på spöken och ätit fiskbullar. ^^ Behövde något annat än de vanliga köttfärsbiffarna så då blev det snabbt och enkelt.

Tror jag fortfarande är lite hungrig så det blir nog något mer innan jag sover.

B åkte på nattjobb men kommer tillbaka i morgon vid 12-tiden. Det gillas! Då vankas det tacosmiddag, fint ska de va, tisdag å allt. ;P

Får se om jag får annat besök i morgon också, spännande!

Är ledig nu i två dagar och det ska bli skönt.. skulle nog egentligen behöva en lite längre ledighet.. den futtiga lilla veckan i somras räckte inte långt.

Men jag ska väl vara glad så länge som jag får jobba så pass mycket som jag får nu med älgjakten och alla utlandsresor alla kollegor drar iväg på.

Finns som alltid när man får någon dag ledigt sådär en massa att göra i hemmet.. städning å tvättning å annat skit. Ska iaf städa hos djuren i morgon.

Köpte lite hö idag av en bekant, behövdes. Förrådet började sina. Hoppas för grisarnas skull att de blir nöjda! :P

 

Hejsvej

 

Av Pernilla - 7 oktober 2012 11:18


Det är så skönt att det är helg och att jag är ledig!

Jag har sovit så skönt inatt, inte vaknat en enda gång och det är så skönt att ha en stor säng alldeles för sig själv! Ingen som trängs, knuffas och ingen som snor täcket när hens egna täcke har ramlat ner på golvet.

Såklart finns det ju både bra och dåliga saker med att sova ensam.. Jag kan ju inte slappna av så pass mycket att jag vill ligga naken och ska vi vara ärliga så finns det ju inget bekvämare sätt att sova på än utan en tråd på kroppen?

Jag vet inte riktigt vad jag är rädd för heller.. kanske att någon just den natten jag sov naken skulle bryta sig in? Fånigt men sant.

Iaf, inatt kan jag återigen sova naken! Jaaa! ;P

 

Igår blev det filmkväll i min ensamhet och kanal 7 bjöd ju på Fantastic 4 så det var väl bara att nöja sig med det när det inte visades några andra filmer. Det gick inte lång stund förrän jag började ångra mig över att jag ens började titta.. -.-'

Sååå värdelöst och såå klyschigt!

Hade så tråkigt igår att jag åt chokladpudding utan att vare sig vara sugen på det eller egentligen vilja ha det. Då har man tråkigt! Och det är nog mitt problem lite grann och säkerligen största orsaken till att jag är tjock. Har jag inget att göra fyller jag tiden med att äta något bara för att ha något att göra. Hemskt men sant. Och det gör att LCHF blir lite svårt att hamna med i rätt hjulspår från början för med det äter jag max 3 ggr om dagen och om jag äter som jag äter just nu så äter jag bara 1 köttfärsbiff varje gång det är dags att äta. Mer behövs inte för jag håller mig mätt på det i hur många timmar som helst. Men jag tycker ju om att äta och vanan vill att jag ska stoppa i mig mer än jag behöver. Men jag är snart där, 4 dagen på ren LCHF igen (om vi bortser mitt lilla snedsteg med herr chokladpudding igår kväll) och det gör vi ju såklart! :P

 

Nu ska jag snart stoppa i mig lite frukost (köttfärsbiff med mozarella) och sen får vi se vad dagen har att bjuda på. B kommer iaf till kvällen och det blir ju ett halleluja- moment i sig självt.

Vill bo ihop! Nu! Jäkla körkorts fan! Jag ska ta dig!

 

So long suckers!

 

 

Av Pernilla - 4 oktober 2012 23:49


Inte ok att det är grått och tråkigt varenda dag nu.. tackvare det lyckades jag sova till 11.20 typ (!!!)

Min kropp fattar inte att det är dag eftersom att det fortfarande är "mörkt" ute och fast att halva dagen redan gått. Inte ok.

 

Direkt jag gick upp iaf så slängde jag på en tvättmaskin, ställde mig att diska och gjorde sedan köttfärsbiffar. Hängde tvätten, dammsög hela lägenheten, torkade alla golven och tittade på senaste avsnittet av SoA vilket såklart fick mig att grina som en liten unge.

 

Och resterande tiden har jag läst. Läst, läst och läst vilket var det jag planerade att göra med den här dagen. Började på boken "Graceling" av Kristin Cashore och jag är redan fast. Har hunnit läsa ungefär 350 sidor so far och jag har en känsla av att jag kommer ligga vaken ett tag och läsa fast att jag ska jobba i morgon. Jaja nöden har ingen lag.. eller hur man nu säger.

 

Funderar lite på vad jag ska göra i helgen också.. Jag skulle vilja åka till B men vet inte om det är någon idé. Det blir bara krångligt.. måste fixa matvakt till marsvinen och skjuts fram och tillbaka.. så nej jag blir nog här. Tyckte B pratade om att han skulle försöka komma hit på söndagen iaf så hoppas väl på det då istället.

 

Nej nu har jag inte tid med det här längre.

 

So long.

Av Pernilla - 3 oktober 2012 23:11


Det har varit så fint de senaste två dagarna när min älskade B har varit här, det har varit så härligt och vi har verkligen njutit av varandra. Det har aldrig känts så här bra nångång förut. Jag vill att allting ska hända nu på en gång för jag vill inte behöva vara utan honom en enda dag till.

Vi har en sån tur. Vi har varit tillsammans i över 7 och 1/2 år nu och det är vårat första riktiga förhållande, båda tvås alltså. Är det möjligt att man träffar rätt på första försöket?

Han är det bästa jag vet. Den finaste människan som finns och jag är så glad att jag har fått chansen att dela allt med honom.

Tänk om jag aldrig börjat i på St:Mikael i Mora, om jag hade hoppat av och börjat i Leksand istället som det var tänkt från början. Vi hade förmodligen aldrig kommit i kontakt med varandra då. Tänk att så små val kan förändra framtiden så totalt! Helt fantastiskt!

 

Idag har varit lite jobbigt..

Ett missförstånd förstörde min dag totalt och jag ville inget hellre än att bara stanna hemma och ligga under ett täcke och grina. Ville absolut inte jobba.. det kändes inte helt hundra..

Att hormonerna är på topp gör ju absolut inget bättre heller..

Men nu är det bra igen, nu är det löst.

I morgon är jag ledig och då planerar jag storstäd och köttfärsbiffstillverkning. Det är dags att ta tag i LCHF-andet igen. Upp på vagnen och framåt.

 

Hejhå vad det går!

 

 

 

 

Av Pernilla - 1 oktober 2012 11:50


Idag lyckades jag häva mig ur sängen redan vid 9.30 och direkt jag gått upp ställde jag mig vid diskbänken och tog reda på berget som upptog de mesta av arbetsytorna.

Därefter klädde jag mig och gick neråt byn, promenerade runt i ungefär 30 minuter innan jag gick förbi Näcken och handlade lite mat till senare idag.

Nu har jag kommit hem igen och redan lyckats slita sängkläderna ur sängen och slängt dem i tvättmaskinen..

Borde städa lite också men jag är ledig i morgon också så spar nog kanske lite till då istället..

Vet inte riktigt vad mer jag ska hitta på idag.. funderar på att bara ligga och läsa hela dagen för det känns inte som att jag orkar med något annat. B kommer förhoppningsvis ikväll och det hoppas jag innerligt.

Är hemskt sugen på att skriva också men vet inte riktigt vad jag ska hitta på för nåt.. ojoj..

 

         

Av Pernilla - 1 oktober 2012 11:33


Igår lyckades jag få hem senaste avsnittet av Sons of Anarchy och det var med stor spänning jag bänkade mig framför laptopen. Jag visste ju redan innan att någon skulle dö i avsnittet men det blev knappast som jag tänkte.

Fyra stycken ur gänget är i fängelse, Pope kommer in och kräver att Jax ska döda någon av dem, redan där känns det lite omöjligt men jag är säker på min sak. Det kommer absolut inte bli Ope.

Tiden går och precis när fångvaktaren kommer in för att höra vem Jax har valt hoppar Opie fram och skallar honom = direkt plats in till boxen. Nej nej nej tänkte jag bra med uppspärrade ögon. Det kan inte vara han som dör det kan det bara inte. Hans roll är för stor det kan inte vara Ope.

 

 

 

In i det sista hoppas jag att någon annan ska dö men inte då. Och även om jag tycker att det är skit och alldeles fel karaktär som försvinner så var scenen skitsnygg. Han gick ut med flaggan i topp kan vi säga.

Hur ska serien nu bli? Det förstår vi ju redan att det kommer bli fet retaliation men sen då?

Personligen tycker jag att Ryan Hurst som Opie var den absolut bästa karaktären i hela jäkla serien! Lätt den snyggaste också! ;D mihi.

 

Inte okej!

 

 

 


 

wawawooom!

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14
15
16 17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Oktober 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards