Direktlänk till inlägg 1 november 2014

Den första.

Av Pernilla - 1 november 2014 16:16


Sitter och snuttar på en inte så god klubba som var/är tänkt till potentiella spöken/häxor/mumier/pirater som kanske kommer och knackar på dörren eftersom att det tydligen är allhelgonahelg nu..

Sen sist har jag hunnit jobba några dagar och är dagen till ära ledig och sitter och väntar på portersteken som puttrar i grytan på spisen.

Första gången vi försöker oss på porterstek så förväntningarna är inte överdrivet stora, det brukar aldrig bli bra på första försöket har jag lärt mig.

Jag har "upptäckt" Instagram och måste tvångsmässigt in och kika varannan till var femte minut ifall det hänt något nytt, om någon har gillat eller kommenterat någon av mina bilder (tror jag hittills har hela 4 st ute! :D).

Tyvärr så följer jag inte så himla många än så det är mest mina egna bilder i "loggen" och hur kul är det att kommentera eller gilla sina egna bilder? Jag är fortfarande i någon sorts inlärningsprocess eftersom att jag ännu inte riktigt greppat hur allting funkar..

Jag har läst ut "The edge of reason" och börjat på "Mad about the boy" (Bridget Jones för dem som inte hänger med) och jag gillart!

 

Vi har fått ett nytt schema på jobbet nu och jag har fått mer tid! Så glad över det! hela (ungefär) 30 timmar + i månaden!

På husfronten står det just nu stilla, vi har gett ett bud men det var tydligen för lågt så vi håller på och funderar på att bjuda lite mer.. det är svårt. Vi delger dem med största sannolikhet i morgon vad vi tänkt oss. Och blir det inget då så vet jag inte vad som händer. Kanske blir huslös och får lov att bo kvar i lägenhet med fönster som inte går att öppna, eluttag som det blåser in kalluft från och misstänkt vattenskada i ena väggen i tv-rummet. Apropå det så borde jag ringa Östlunds på måndag och delge dem mina misstankar..

 

 

   

Städade hos monstren idag.   

 
 
Ingen bild

Kackmarie

3 november 2014 08:40

nej men va?! För lågt bud? Hade ni inte kommit överens om pris? 😮

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pernilla - 26 februari 2019 08:27

  Efter 8 år på bloggplatsen har jag bestämt mig för att byta bloggportal till blogg.se Det beror mest på att bloggplatsen fortfarande använder sig av flash och att datorerna hemma har blivit lite för moderna för adobe. :P   Så nu kommer jag ...

Av Pernilla - 24 februari 2019 15:36

Long time no see. Jag vet inte ens vad jag vill med det här längre eller hur jag egentligen tänker om det men jag försöker en gång till och kanske att det blir väldigt sporadiskt eller att jag kanske lyckas hitta gnistan igen så att det blir lite m...

Av Pernilla - 5 september 2017 16:19

Islänningen Kalle.       TInkern/Irish coben Annie.           Annie med dottern Vilja.       Ursöta lilla Vilja.           Vilja och Caroline.      ...

Av Pernilla - 7 juni 2017 21:03

       

Av Pernilla - 9 december 2016 17:36

                 

Ovido - Quiz & Flashcards