Alla inlägg under maj 2013

Av Pernilla - 18 maj 2013 19:30


Har blivit lite förälskad i en låt, hela videon faktiskt. ^^ 
Grinar varenda jäkla gång jag ser den!

 



Spenderar natten här ensam igen pga nattjobb så jag ska väl roa mig med diverse serier, filmer och en massa sims spelande!

Har lite cola-zero i brist på pepsi, någon liter mjölk, ett paket chocolate chip cookies så jag ska förmodligen överleva!

Trodde däremot att jag aldrig skulle kunna somna igår tackvare en envis jäkla mygga som surrade runt huvudet på mig i över 1 timme. Tillslut hade den lyckats bita mig på fuckyou-fingret så det har jag kliat sönder idag. 

 

Furudal i morgon och sedan monstervecka som kommer!

Av Pernilla - 16 maj 2013 16:58


Jag har packat min skit och flugit min kos. Återigen sitter jag i Vinäs och spelar lite Sims innan det blir monstervecka på jobbet med början på måndag.

Kruxet just nu är om jag ska bli tvungen att åka hem redan i morgon igen (kom igår) eller om jag får skjuts hem på söndagen.

Men idag orkar jag inte tänka på det, idag ska jag bara finnas, andas och göra precis vad jag vill.

 

Igår kom vi alltså till Mora med sena bussen så vi landade nog ungefär 19.30 nånting.

Därifrån tog vi vår packning och hunden och sedan traskade vi till Vinäs (skylten) och hem till svärfar där vi lämnade av hunden innan vi efter ett kort stopp fortsatte bort till delen av Vinäs där jag befinner mig nu. Det hela tog nog ca 1 timme och 15 minuter och då har jag dragit bort pausen.

Det var jobbigt men det kändes otroligt skönt i kroppen också! 

När vi till slut kom hit iaf så ringde B och beställde pizza och vi spenderade kvällen med att titta på Hanzel och Gretel. Helt okej film, ganska underhållande och rolig. 

 

Hittills idag har jag inte gjort så mycket mer än att spela sims och laga mat. :P

B jobbar så jag har dator och allt för mig själv .

Funderar på att glo lite på någon serie eller film nu och ska i bakhuvudet längta tills B kommer hem, förhoppningsvis med en pepsi i bagaget!

 

Smell ya later!

Av Pernilla - 13 maj 2013 16:21


Kom hem för en stund sedan efter att ha varit till Mora en sväng med E på lite shopping.

Började med en ride genom Älvdalen (av alla jävla ställen) för att droppa av en liten bror och sen åkte vi till nåt annat ställe och skulle titta på en damm. Kommer inte på vad stället hette nu men det låg några mil från Älvdalen.

Jösses. Alltså det var så långt ner på ena sidan, massa träd och klippor och strömmar med vatten, att jag mådde hemskt illa när jag försiktigt tittade ut genom bilrutan. Jag fick svindel och inbillade mig att hela bron och allt skulle kolapsa under bilen så att vi skulle störta mot en säker död. Fy tusan vad högt det var! Det var inte lika farligt på den andra sidan då det var vatten på den sidan och nivån var högre. Men det var hemskt fint! Vågade såklart inte ta nån bild eftersom att det var så fruktansvärt högt och jag säkert skulle ha lyckats snubbal över det väldigt låga räcket och mot min död. Så nej.

 

Därefter åkte vi till McDonkis och åt lite lunch, fortsatte in på Magazinet och köpte lite fiskmat innan vi åkte till Biltema.

Måste påpeka att jag är hemskt besviken på den affären. Hade nog alldeles för stora förhoppningar. Köpte iaf några vinglas (eftersom att alla mina gäster förutom E som dricker ur dem envisas med att slå dem sönder och samman vilket har lett till att jag innan Biltema hade exakt två udda glas). Så nu har jag lite härdigare glas som förhoppningsvis inte ska gå att bita sönder (LINDA).

Tänkte faktiskt köpa ett vinglas i lila eller blå plast till henne, på skoj såklart. ;P

Efter Biltema tog vi oss an Maxi och jag köpte lite grismat innan vi drog till Granngården där jag köpte en hage till grisarna samt en påse hö. På nåt mystiskt vis blev jag övertalad att bli medlem i deras klubb också..

 

Så nu har jag iaf kommit hem, byggt ihop hagen och låtit grisarna smaska lite gräs en stund. Vädret är inget vidare, det bara blåser och solen är mer gömd än framme så det blev en kort utevistelse.

Nu blire lite bokläsning och sen blire det tandoorikyckling. Mummeli!

 

Av Pernilla - 12 maj 2013 09:01


 

Kvällen jag och E drog till McDonalds for no better reason än att äta oss smällmätta!

Matade lite måsar som satt och tiggde alldeles utanför bilen. ;P



 

Sen spenderade jag ju några dagar hos B som tidigare nämnts och när det blev tisdag tog vi bussen till fina Furudal med hunden om sällskap.


 

En kväll blev det lite grillning.


 

Maaaaaaaaaat!


 

Finaste bästa Blixten!

 

Kom alldeles nyss in från en morgonpromenad på 30 minuter och när vi kommer hem igen har grannen (som också är hundvakt just nu) tre hundar ute på gården varav en av dem skäller lite.

Jag stannar bredvid grannen och pratar lite så att hundarna kanske bara är 5 meter ifrån varandra och Blixten är så duktig och säger inte ett ljud! Stooolt. ^^

Han är ju faktiskt en okastrerad hanne (inte alfa material men iaf) men han är så duktig!

 

Igår blev det en långpromenad tillsammans med lillasyster som spederat helgen här runt sopstationen så vi var ute och gick i lite mer än 1 timme. Tror vi var ute och gick större delen av dagen igår. Känns så iaf.

Efter långpromenaden gick vi ner på näcken för att köpa lite proviant till filmkväll och köpte i samma veva en boll som vi skulle sparka runt lite med Blixten och när han har haft den i exakt 1,2 sekunder pyser den och blir platt som en pannkaka.. surt.

Men det verkar vara rolig iaf för han springer omkring och kastar med den iaf. :P

 

Nu blire nog frukost för nu har lillasyster också vaknat och jag är hungrig!


Av Pernilla - 6 maj 2013 23:43


Jag är så tråkig nuförtiden att jag inte har någonting att skriva om.. 


Är fortfarande i Mora (åker hem i morgon) och natten spenderar jag här själv nu då B (såklart vad annars!?) jobbar natt.

Började eftermiddagen med pizza och Hotell Transylvania tillsammans och när han cyklade iväg till jobbet satte jag igång Beautiful Creatures att glo på.

Lite besviken, hade iofs inte förväntat mig särskilt mycket men det var alldeles för mycket som inte överensstämde med boken och det förstörde tyvärr det hela för mig.

Därefter klämde jag igång ännu en film jag längtat efter att se, Safe Haven och den höll sig lite mer till boken den är baserad på och slutet kändes ju en aning i hjärttrakten. Jo det är Nicholas Sparks och det är ju ofta väldigt smörigt och over the top men den var rätt okej att titta på som slöfilm. 


Nu borde jag krypa ner och sova en skvätt för i morgon när B kommer ska vi vara startklara att åka buss med Blixten som ska bo med oss en hel vecka i Furudal (Jaaa regelbundna promenader flera gånger om dagen!) då husse och matte drar utomlands. Det ska bli kul! Jag njuter extra mycket när jag får en hel vecka på mig att låtsas om att jag har en egen hund! ;D Wiie!
Jobbar tre dagar i veckan men de ska väl vara avklarade rätt snabbt hoppas jag!


Smell ya later!

Av Pernilla - 3 maj 2013 17:29


Nu drar jag snart!

Har jobbat mina extradagar och städat ihop hemmet en aning för att lämna över det till E´s ömma omvårdnad. ;P

Eller iaf grisarna då.

 

Har inte skrivit på ett tag, mest för att det inte funnits något att skriva om..

 

Lillasyster var här och vi krattade ihop hela bakgården, samt sågade av några låååga låååga grenar på det stora trädet och slängde hela härligheten på en släpvagn som körts fram för ända målet.

 

Igår när jag promenerade hem från jobbet efter järnvägen fick jag ett sms av E där det stod "Visst är väl du sugen på McDonalds mat? ;P"

Så jag hann innanför dörren, bytte lite kläder och sedan kom hon och hämtade upp mig.

Blev en sväng på Maxi också och när vi åt landade en flock skrattmåsar på parkeringen alldeles intill bilen och stirrade på oss tills jag slängde åt dem några strips.

Har en fin bild men orkar inte hämta sladden så den får komma sen!

Det är sånt som händer när en umgås med spontana E. ^^

 

Nu sitter jag alltså här med öm kropp och väntar på att klockan ska bli 18 så att jag långsamt kan knata iväg till bussen.

 

Smell ya later!

Ovido - Quiz & Flashcards