Alla inlägg under april 2012

Av Pernilla - 10 april 2012 16:31


Idag var det lite uppe med tuppen som gällde och jag var sååå trött! Funderade ett tag på att skita i hela grejen och ligga kvar i sängen ist men trotsade tillslut regn och blåst och knallade ner till busshållplatsen för att ta bussen till Rättvik.


Gick därefter direkt till Optikern och fick komma in 5 minuter senare på synundersökning. Jag är tydligen lite närsynt.. :P Vet inte riktigt hur det där funkar men förra gången jag skulle fixa papper till övningskörning så hade jag "högsta poäng" på ena ögat medan det andra var lite sämre. Men nu var det ännu sämre! 0,8 på det högra och 0,6 på det vänstra. Alltså jag fattar ju inte det där riktigt men jag tycker ju att jag ser ganska bra. :P

Jag behöver iaf inte glasögon och jag blev godkänd för att få övningsköra, av optikern så det känns iaf fint att ha det där överstökat. Så i morgon ska brevet på lådan och sen är det förhoppningsvis klart på min ände.


Eftersom att jag blev klar så snabbt hos optikern så promenerade jag till Hemköp och mötte upp Jonas och följde sedan med honom hem och träffade Maraj.(jag klappade t.o.m en orm när jag var där!! Blää!) Men hann inte bli där så värst länge då Emma ringt tidigare ringt när jag satt på bussen och undrade om jag ville vara sällskap till Borlänge så hon med barn och karl kom och plockade upp mig på karamellen. (haha världens bästa adress!!)


Åkte iaf till Borlänge och släppte av mannen på arbetet och sedan åkte vi runt lite och letade efter djuraffär, men vi kunde inte hitta någon..

Innan det blev det dock Max där E och M åt en skvätt medan jag satt och sög på en mineralvatten, jag hade turligt nog redan ätit en burk keso när jag var hos Jonas så jag slapp de onödiga kolhydraterna!(Men sen gick vi in på Willys och då blev jag tvungen att köpa en liten påse marsipanägg och en aktivia drickyoghurt eftersom att jag mått lite illa från och till hela dagen..)


 



På Rusta unnade jag mig två billiga blue ray- filmer som jag tänkt beta av idag under mitt sköna duntäcke.Känner mig inte så pigg idag så det blir nog sängläge mest hela dagen nu.. har ett berg med disk som väntar också men jag orkar inte idag.. Hoppas verkligen inte att jag håller på och blir sjuk eller nåt nu när jag ska jobba 4 dagar igen. . -.-'


Nej ska nog försöka röra ihop en köttfärssås nu tror jag, magen vill nog ha det!


Hejsvej!






Av Pernilla - 9 april 2012 23:59


Han är här!! :D


Massa god mat i magen och inte för att glömma den mummiga desserten! Så lyckat!

Har legat i sängen och kramats en massa, tittat på lite serier och sedan legat i sängen resten av kvällen och tyckt om varandra. Pratat en massa om framtiden och alla möjligheter som kommer öppnas upp när det finns körkort med i bilden!

Fy fan vad jag längtar! Som drömmarna ser ut just nu blire nog hus i Skattungbyn då, med en tillhörande gård så att jag kan få komma igång och ha lite djur. Det blir nära både till mitt jobb och till hans (även om det blir betydligt närmare mitt så blir det ändå lite kortare till hans än om vi skulle bo i Furudal).

Det blir lite mer rättvist på så sätt. Orsa tänker jag absolut inte bo i och Mora finns inte ens med på min världsbild som potentiell boplats igen. Nej nej. Jag ska ha natur alldeles utanför dörren!

Där mår jag bäst och han verkar ju inte ha något emot det heller då vi diskuterat det ett tag.


Jag bara längtar och längtar tills vi tar nästa steg på våran resa! Jag vill så gärna bo i hus, det finns så mkt möjligheter med det. En egen gård där man kan gå runt och riva i vad fan man vill! Det kommer finnas en grupp höns och några katter, senare kommer det också finnas en liten grupp afrikanska dvärggetter och förmodligen en hund. Kanske någon anka också. ^^

Oooh vad jag längtar!! Jag vill ha körkort redan nu!

Känner mig så taggad!


I morgon blire att gå upp tidigt för att ta bussen till Rättvik där jag ska klampa in hos närmsta optiker och göra en synundersökning som komplement till övningskörningspappren.


Min fina åker ännu tidigare i morgon och kommer förhoppningsvis tillbaka på onsdagen igen. Eller det är bäst för honom det! ;D


 

Av Pernilla - 9 april 2012 10:45


Oooh så skönt att vakna i ett skuggigt rum under ett varm täcke när temperaturen alldeles utanför nog inte är mer än 15 grader. ^^
Lyckades iaf sova till 09.38 och det var så väärt!

Har sedan dess legat här och glott lite i förhoppningen om att Magazinet skulle vara öppet idag men det var det ju såklart inte. Det är det dumma med röda dagar mitt i veckan..


Ska väl häva mig upp strax och se vad kylskåpet har att bjuda på för frukost.. har ingen aning vad som finns riktigt.. men hungrig är jag iaf!


Nu är det bara väntan som gäller,, att B kommer hem igen!   

Av Pernilla - 8 april 2012 21:24


Igår kom min kära kusin till mig för att stanna över natten.

Vi satt i köket och åt mat när hon kläcker ur sig att hon inte vet vad JURASSIC PARK är för filmer.. -.-'

Då undrade jag i mitt stilla sinne om hon levt under en sten det senaste årtiondet..

Då var det inte annat att göra än att titta på alla tre.

Tror vi inte gick och la oss förrän efter 00.30 kanske (?) och sov till ungefär 9.30 i morse.


Hon åkte hem igen med sin far på eftermiddagen och jag gjorde mat och följde sedan med min pappa till Orsa där vi hälsade på farmor en sväng och sedan åkte till Berget och hämtade Fia som vart hos en kompis över natten.

Sprang in på Ica i Orsa innan vi styrde kosan mot Furudal igen.


Åt resterande mat då jag hunnit bli hungrig igen och sedan ringer Emma 18.40 och undrar om jag ska med ner på Näcken och självklart ville jag det! :D

Sprang runt där ett tag och bestämde att jag och min fina B ska äta finmat i morgon när han äntligen kommer hem igen från landet i väst. Det blir uppskuren fläskfilée där jag ska mosa in färskost och champinjoner och till efterrätt blire päronhalvor med after eight och vispad grädde. Emmas recept båda två! Blir nog säkert succe.!

(råkade stanna kvar inne på affärn till några minuter över 19 men vad gör det! Nån gång ska väl va den första! :P)


Nu är jag hungrig igen och längtar efter B  

Tycker han ska hoppa på ett plan och komma hem nu ist! Det känns så långt till i morgon.. Har saknat honom som bara den! Ska bli fiiiint att få ligga i hans armar igen och bara pussas och kramas! :D yeeey!


Nej, magen var som sagt hungrig och jag ska springa in i vardagsrummet och se om det är nåt bra på tv´n. Kan jag ju aldrig tänka mig men jaja.


Hejsvej!

Av Pernilla - 7 april 2012 10:49


Igår slutade jag redan 15 så direkt jag kom hem började jag steka prinskorv och koka ägg.

Det blev lite påskmiddag sådär för mig själv, ganska mysigt men jag hade ju föredragit om B varit med.


 


Tänkte göra det på riktigt LCHF- vis men det blev lite svårt då de flesta av grejerna innehöll mer kolhydrater än vad som egentligen är bra. Enligt LCHF ska man inte äta mer än 5g kolhydrater i varje måltid (om man ska vara sträng) och enbart prinskorven innehöll 5g. Kände att jag också ville ha något lite blötare till allt det "torra" så jag unnade mig lite rödbetssallad och hur mkt kolhydrater det innehöll ska vi inte gå in på. :P


Nu ligger jag iaf i sängen, lyckades sova till 10.17 ungefär så jag känner mig riktigt utvilad. Har sovit riktigt bra och inga spöken har hälsat på mer sen B åkte härifrån sist. Han kanske tog dem med sig? ;P


Har ingen aning om vad jag ska göra idag men det blir definitivt inget avancerat för nåt sånt orkar jag nog inte med just nu. Har jobbat så förbenat mycket den sista tiden (nog för att jag är tacksam för det) så jag behöver några dagar som inte är planerade. Som bara får bli som de faller sig.

Om det är varmt ute idag ska jag nog sätta mig i solen en stund iaf..


 

Såhär fin var himlen utanför jobbet en kväll när jag slutade sent!


Tror kanske att jag ska försöka skriva lite idag.. måste iaf städa hos fåglarna, vill ju inte att det ska lukta laggård i tv-rummet. :P

Sen blire väl lite diskning också.. men sen vet jag inget mer.

Frukost först kanske!


 


Ha en fin dag!


Av Pernilla - 6 april 2012 09:05


Oj vad jag inte ville gå upp idag.. hade mycket hellre legat kvar i sängen och grisat runt bland alla kuddarna..

Vaknade såklart redan vid 6 en gång och hade svårt att somna om.. -.-'

Nu är jag iaf rentvättad och ska snart stoppa i mig lite frukost. Huvudet känns mest som gröt så morgondagen ser jag verkligen framemot! Att kunna ligga kvar och bara sooova. ^^


Har sagt till om att jag inte kan jobba något v16 också. Ska vara både sällskapsdam åt lillasyster (då pappa får lite semester och åker till Norge för att fiska) och hundvakt den veckan. Blir nog en bra kombo då både jag och syster tycker om att promenera med hundar. ^^


Nej frukost var det ja!


 

Av Pernilla - 5 april 2012 20:01


Jag behöver en paus.. är alldeles slut i kroppen och knoppen idag.

Det har vart fullt ös medvetslös större delen av dagen då det varit in en massa människor och handlat inför påsken.

Ingen sovmorgon i morgon heller då jag börjar kl 10, men har kort dag så jag slutar redan 15.00 Jag ska nog vara där som en "påfyllnings-människa" bara. Efter det finns det (tyvärr) tid för diskning vilket jag inte har någon lust alls med!

Sen är jag ledig lör-sön och arbetar inte igen förrän på kommande onsdag. Niize. Lite ledigt och tid för att njuta.

På måndag kommer B hem igen efter trippen till Norge med svärmor och det ser jag fram emot! Hade behövt kramats lite redan nu känner jag.. fylla på med lite värme och kärlek igen.  


Nu tror jag att jag ska unna mig lite Skyrim innan klockan blir mer så att det är dags att sova.. alternativt att jag skriver några rader på en ny historia innan jag sluter de blå. 


Glad påsk!

Av Pernilla - 4 april 2012 23:41


Jag har nog ett av Sveriges bästa jobb/ bästa arbetsplatser.

Idag kom chefen ner när vi höll på och plocka varor och delade ut två blombuketter, en lååång godisstrut med tillhörande trisslotter och en hård kram. "Glad påsk"- grej. Då blir man lycklig!

Jag blev kanske lite mindre lycklig när jag tänkte på alla kilon jag kommer gå upp efter den här månadens mens..
Det är dumt att jag trillar av vagnen så fort det blir den där veckan på månaden.. måste nog kämpa lite hårdare nästa gång och inte ge upp för suget så lätt!
Socker- sug har jag ju inte egentligen.. det har jag ju blivit av med så varför blir jag sugen på gott?


Upp och jobba i morgon igen.. natti.

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards