Alla inlägg under november 2011

Av Pernilla - 8 november 2011 18:55


Sjutusan vilken skrivlust jag haft de tre senaste dagarna, det har bara sprutat ord och meningar ur mig! Känns så skönt!

Har börjat på något nytt som jag aldrig skrivit om förut så det kanske är därför.. ?

Det känns lite som om jag hämtar inspiration från allt jag ser och hör.. det är lite märkligt för så har det inte varit förut riktigt. Inte på samma sätt iaf. Jag ser möjligheter i allt som sedan kommer ut på tangentbordet. Jag behöver fortfarande bli bättre på att fylla ut mina texter men det tänker jag inte oroa mig för just nu, nu tänker jag bara skriva så länge jag har flowet.


Så förutom att jag skrivit har jag inte gjort så mkt annat.. det har blivit lite mat också såklart men jag har inte haft någon vidare matlust de senaste dagarna.. det kommer ingen hunger.

Jag vill bara in i min fantasivärld där inget gör ont och där inget är komplicerat eller jobbigt.

Där är så skönt att kunna släppa allt annat och bara komma in där, där allting kan vara precis som man vill ha det.


Byrån är f.ö färdigmålad (tror jag..) men jag måste fortfarande ta mig till ÖB och köpa en ny knopp innan det blir några bilder. Så typiskt mig att tappa bort en jäkla skruv. Fattar inte vart den kan ha tagit vägen.. jag lät den ligga uppepå byrån i sin lilla plastpåse men sen när jag skulle ha den var den spårlöst borta.! Jag måste ju ha råkat slänga den eller nåt. Knoppjävel.


Väskan är packad och i morgon drar jag till Furudal igen, jobbar tors-söndag så det blir en liten slant iaf.

Usch.

Vill inte åka ifrån B alls. Skulle hellre stanna här med honom och få betalt iaf. Men nänä.



Gaaaaaammal bild på B. Sista året i gymnasiet kanske?  

Av Pernilla - 7 november 2011 12:15


Hade ett mindre breakdown igår. Kanske pga stressen över hur bla. julen kommer bli i år..

förra året satt jag här ensam under ett täcke med en kopp choklad och en pepparkaka medan alla andra firade och åt julmat. Det gjorde inte jag.


Kommer jag att bli vald?

Blir jag inte det så känns det som att allting är kört och att en del borde börja inse att det inte kommer hålla i längden.

All vrede kom upp till ytan igår igen efter att ha vart nedtryckt i någon månad. Återigen lurar man sig själv och tror att det ska funka men det kommer inte att göra det.

All sorg och smärta tar lixom över och jag vill inte finnas mer. Det är det där förbannade sveket.

Hur kan du inte förstå? Det är för mig obegripligt.


Usch, nu har jag lust att dra nåt gammalt över mig och försvinna i ett tiotal år.

Av Pernilla - 6 november 2011 12:04


Idag tog jag en rejäl sovmorgon, ända till 11.38 ungefär. Jag hade en helt fantastisk dröm vilket kan vara förklaringen till att jag inte ville stiga upp utan försökte sova och drömma så länge det bara var möjligt..


 


Lalallalalalalalaaaa undra varför... ^^


Tror att jag har blivit lite vampyr- skadad för jag drömde nämligen att jag var en och det var ju han också såklart (vampire diaries). Ooh och jag hade en sån dragningskraft till honom så att det var något helt otroligt! Och som han kunde kyssas! hahaha. Jag vill somna igen.. ^^

Han hette såklart också som han gör i serien.. Stephen. Det kändes som om det var en lite sådär omöjlig kärlek och även om det tog långa stunder innan jag träffade på honom igen så kändes det sååå starkt när jag väl gjorde det och allting var precis som "förut". ;P Det låter konstigt eftersom att jag inte kan förmedla allt som kändes och hände i drömmen men ja. Och oooh att stå så tätt tätt intill, så hårt pressad mot honom att det nästan gjorde ont var helt obeskrivligt för att inte nämna att kyssa honom igen. ^^ Miiiih. Och det är värt att nämnas. Drömmar är väl helt fantastiska? Att man kan känna saker så starkt i dem.

Kanske ska poppa ett par sömnpiller eller nåt.. (om jag hade några vill säga.. -_-') Nej men nu blire iaf snart frukost.


Smell ya later!

Av Pernilla - 5 november 2011 16:29


Har länge drömt om och funderat på att tatuera mig men det är inte så lätt att komma på exakt vad man vill tatuera.. man kan ju inte ta vad som helst för sen ska den ju sitta där för resten av livet (är det ju tänkt iaf) så då borde det ju vara något som verkligen betyder nått.

Jag har länge tänkt att jag ska göra nåt som symboliserar mina syskon och mina föräldrar, familj är viktigt för mig och det vill jag visa.

Helst av allt skulle jag vilja göra en hel sleeve men vet inte om jag skulle våga. För det första skulle jag inte vilja ha en som alla andra har där det mest verkar som om de kladdat dit en massa bara för att fylla ut vilket resulterar i att det inte blir nåt unikt eftersom att de flesta andra med sleeve har nästan samma saker.. det är koi fiskar eller tigrar och sånt.

Sen kostar det nog en hel del att fylla en hel arm också.. -_-'


Jag skulle också vilja ha något som symboliserar naturen.. kanske ett knotigt träd eller varför inte Gaia själv.. men det är så svårt.


På senare tid har jag iaf blivit väldigt sugen på old school tatueringar för att de är så himla läckra och färgglada! Jag älskar stilen på rosorna och framförallt svalorna.

Så två svalor står högst på listan just nu och eftersom att jag fortfarande inte lärt mig allting på Mac'en så kan jag inte bjuda på en bild för att visa det jag menar heller.. :P

Och sen när man kunnat välja ett motiv så ska man ju välja placeringen också. Funderar på att göra två svalor (kanske med en ros med på varje) på vardera underarm. Men vet inte..

För sen "måste" man ju tänka på vart man sätter tatueringar också (jag har hört att alla arbetsgivare inte gillar synliga tatueringar på sin anställda...undra om jag skulle bli av med jobbet? ;P) det tycker jag är urlöjligt. Fast å andra sidan så var jag ju piercad i läppen förut och blev inte sparkad.. ^^


Är så sugen. .



Har målat på lådorna och själva byrån ett lager till med färgen och det ser bara bättre och bättre ut! När det torkat ska jag måla på ett lager till på ställena där jag bara hunnit måla första lagret och sen ska jag snurra runt byrån och måla ovansidan två ggr. Blir nog bra det här!

Lite löjligt att jag inte vågade vara "wild and crazy" och ta lite galna färger. Så att det skulle vara som en käftsmäll att komma in genom dörren och titta på byrån. Men det skulle nog inte passa in på det här skitstället jag bor på heller för den skulle inte passa in med något annat i inredningen så det får nog bli ett senare projekt när vi flyttat.

Jag vill ha färg!


Borde nog fundera lite på middagen också. . börjar bli lite hungrig.

Men det finns ju såklart ingen ketchup heller.


Smell ya later!

Av Pernilla - 5 november 2011 00:21


Skrev ett ganska långt inlägg igår kväll som försvann innan jag hunnit posta.. det handlade mer eller mindre om min ångest över att behöva ringa till chefen och tjata. Satt och velade fram o tillbaka i säkert 10 minuter innan jag tog modet till mig och ringde fel Lena.. -_-'

När jag väl ringde rätt så var det ingen som svarade. Där hade jag setat och tampats med mina "jag ska helst inte finnas öht"- känslor och så är det inte en jävel som svarar i telefonen..


Idag följde jag med B ner på Mora innan han skulle börja jobba och det första vi gjorde var att stiga in på Nääs måleri och köpte en halvliter vit halvblank färg. 130:- nånting.

Efter det fortsatte vi till Åhlens där jag ville kika lite på böcker och hoppades på att hitta "We need to talk about Kevin". Så stor var inte turen och jag gick tomhänt både från Åhlens och Bokia.. surt sa räven.


Efter det blev det snabbsväng till Ica och handla lite innan B sprang iväg till jobbet och jag drog vidare till busstationen för att vänta på bussen som skulle komma om 50 minuter.. -_-'

Alltså fan vad jobbigt det är ibland att sitta bredvid folk som inte verkar ha alla hästarna i stallet. (för att vara ful)

"Gå snälla gå.." medan man sitter och glor på nån punkt långt långt borta och önskar att man själv kunde försvinna.

Jösses.


Kom iaf hem tillslut och åt lite grillad kyckling som kombinerad frukost/lunch och tittade på lite program som kommit ut dagen till ära. B kom hem igen vid 16.00 och vi började genast spela Uncharted 3- Drake's deception. Wiie.

Gjorde mat och sedan började jag måla byrålådorna. Hade vett nog att ta lite före- bilder men såklart så hade jag redan skruvat loss de fula knopparna som satt på innan och har redan slängt dem.. De var bedrövligt fula, kommer en beskrivning på allt sen när byrån är klar.

Tror att jag måste måla alla grejerna minst två ggr för att det ska bli riktigt vitt.. det skiner igenom än så länge. Men jaja, vad är väl en bal på slottet?


I morgon ska jag ta sovmorgon. ^^ Det är jag värd!


Faan vad jag älskar min nya Mac! :D

Av Pernilla - 3 november 2011 12:36


Ignorera inlägget om livsnjutning..

Jag har upptäckt att när man väl är här så finns det inget annat att göra än att städa, städa och städa..

Hittils har jag städat hos fåglar, diskat, plockat, torkat, dammsugit.. När tar det slut?

Problemet är att det är alldeles för liten yta för alla saker som finns här, de flyttas bara runt och runt istället för att försvinna.. Och då har vi ju redan städat och plockat bort en massa och packat ner i kartonger som står nere i källaren. Vad gör vi för fel?


Känner inte alls för det men jag måste nog ta tag i saken och ringa till chefen idag.. måste ju veta.

Uuuuusch.


Har på senare tid insett att jag även måste skaffa internetbank så att jag kan beställa en massa grejer i mitt eget namn och kunna betala direkt ist för att använda B´s kort och ge honom lösa pengar.. han gillar inte lösa pengar.

Har hittat böcker som jag snarast vill beställa, bla. en som hette "We need to talk about Kevin". Tyckte den verkade väldigt intressant! Den kommer ju dessutom snart ut på film.

Blää vad mycket det blev nu då. Har fortfarande inte varit ner på Mora heller och kollat på färg.. Ojoj.



Satt f.ö och tittade på tv igår och så kom det en massa reklamer med smink och crémer och grejer. Tjejerna i reklamerna är så sminkade och retucherade att det inte finns ett spår av vare sig linje eller skuggor i ansiktet. "Du är fin som du är men använd dethär så blir du ännu finare! (och ser inte ens ut som dig själv efteråt).

Tycker att det är så sorgligt när det är "äldre" kvinnor i reklamerna (läs 25-45 åringar) som gör reklam för anti- age cremer, vad fan hände med att åldras med värdighet? Och när man är i den åldern dessutom, behöver man ens tänka på sånt då!?

Varför denna hets efter ungdom, att se ung ut? Jag förstår det inte.

Men det kanske bara är jag, vad vet jag.


Hejsvej i lingonskogen!

Av Pernilla - 1 november 2011 21:04


Har setat nu på kvällskvisten och tryckt i mig lite pepparkakor och mjölk. ^^

Det har inte hänt ett förbannade jota idag så jag tänker hoppa över bloggningen.. ja förutom att jag fick lov att tala om att jag ätit pepparkakor då..


Undra om man ska steka sig ett par korvar eller kanske griljera en skinka.. känner mig sugen på en smörgås med skinka.

Pepp.



Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5 6
7 8 9 10
11
12
13
14
15
16 17 18 19
20
21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards