Alla inlägg under november 2011

Av Pernilla - 18 november 2011 17:10


Fick ett samtal från en liten pappa idag som undrade om jag kunde komma till Furudal och umgås lite och det gör jag mer än gärna såhär en fredag när B ändå ska jobba natt hela helgen. ^^

Satt och spelade lite Skyrim när elen plötsligt försvann och allting blev svart, det är nästan obeskrivligt hur peaceful det blir i lägenheten när det inte finns något som surrar och låter.. ja om man bortser från de små fåglarna såklart.

Ålen ville aldrig bli bättre trots varmare vatten i karet så idag tog han sin sista tur ner i toalettstolen, känns tråkigt eftersom att han var den enda i hela karet som var rolig och jag är mest glad över att jag slapp vara den som spolade.

Passade under strömavbrottet på att pussas lite med B och sedan dök pappa och Fia upp så jag tog min packade väska och sladdade nerför trappen och ut i bilen. Det hade regnat en större delen av dagen och med några minusgrader på det så blir det isskorpa på allting så det var riktigt halt.


Åkte iaf till Orsa då och handlade lite så nu snart blir det finmiddag på kycklingfiléer och ris med skinka och cremefraiche och massa gottigt.

Jag o Fia köpte en hel kasse med massa gott som vi ska smälla i oss ikväll. ^^ Som jag har sett fram emot det.

Vet inte hur länge jag blir kvar heller men hem måste jag iaf för på Onsdag är det dags för jobb igen och alla mina jobbkläder är kvar i Mora. Skulle tippa på att det blir i morgon eller på söndag. Hur som jag tänker njuta lite av att få sova längre än 7.30 när fåglarna går upp.


Hejsvej


 

Varför den här bilden är med igen..?

Behöver jag verkligen säga det? ;D

Av Pernilla - 17 november 2011 17:45


Idag har jag haft en dag helt för mig själv, vad har jag gjort? Städat.

Är inte det ganska typiskt när man väl är ensam och bara vill njuta så finns det så mycket annat man behöver göra som är "viktigare". Är det inte städat så kan inte jag slappna av, ergo jag måste städa innan jag kan slappna av.

Så idag har jag gjort det och även om det blev bättre än innan så är jag inte nöjd.

Sen har jag passat på att titta på Vampire diaries avsnittet jag inte sett ännu och det var ju hur bra som helst! Det blir bara bättre och bättre tror jag minsann. Har bestämt mig för att beställa lite mer böcker inom en snar framtid och då blir det faktiskt vampire diaries serien.. :P

Har hört att de inte ska vara lika bra som serien men det vill jag nog avgöra själv.


Sedan blev det mjölkmakaroner och korv medan jag satt och tittade på domherrarna som såg ut som små julgranskulor i de nakna björkarna på bakgården. Myyys. Hoppas det betyder att det ska snöa.

Nu ligger jag iaf på sängen och har en massa tända ljus runt mig samtidigt som jag lyssnar på bra musik, hoppas på lite inspiration till mitt skrivande.


Ha det gott!

Av Pernilla - 16 november 2011 22:30


Idag har jag nog inte gjort så mkt mer än att spela Skyrim, dagarna består mest av det just nu.

Nu har jag dock ett litet avbrott för att kanske få lite skrivet, tror jag stressar mig själv väldigt mkt med skrivandet just nu.. Vill så gärna skriva hela tiden att det på nåt sätt slår baklås och ut kommer ingenting. Eller så är det som kommer ut skitdåligt. typiskt.

Det ska ju inte tvingas fram men antar att jag är rädd för att hamna i torkan igen.. :(


Har plockat av skåpet där akvariet står och torkat (runt karet såklart) bort en massa skit. Vill verkligen komma igång med att slipa det och lacka om det. Men först måste fiskarna bort och jag hoppas på att en kompis till B vill ta malarna.. Sen åker skiten ut! Tjohooo! ;D


skittråkigt men jaja. ;P


Av Pernilla - 14 november 2011 15:15


Oj så skönt det är att vara hemma igen! Kom tillbaka igår kväll med pappa och Fia i en fullastad bil med bord och två stolar (de resterande två ska vi ta en annan gång). Det blev lite kaosartat i hallen där ett tag men orkade inte göra nåt åt saken då på direkten utan det blev en dusch, lite mat och sen titta på Supernatural och Grimm innan det blev sängen. Var riktigt trött igår, tror nämligen att det är nåt skit i kroppen som är påväg att bryta sig ut. Usch.


Idag tog jag lite sovmorgon till kl 10 och sedan satte jag igång! Skruvade loss benen på svarta bordet inne i köket och bar ut skivan och benen i hallen så får B bära ner dem i källaren sen när han kommer hem igen. Satte därefter igång att skruva på benen på det nya bordet jag köpt av Emma och nu står det där så fint i köket. Ser fram emot middagen ikväll! :D (Vill bara berätta att samtliga "skruva" ovan i texten blev "skriva" egentligen.. hmm undra varför? :P)

Har ju inte haft en riktig matgrupp någonsin.. typ.

Oooh den är så fin och jag är så nöjd! Det är en såndär barbords- historia så det är högre än andra matmöbler. Kommer bli super! Hoppas på att komma iväg till Jysk eller liknande så att jag kan köpa sånadär tabletter eller vad de heter, såna underlägg som man har under tallriken. Vill ha dem i bambu, lite mörkare om det finns. Byrån har kommit ut i hallen men jag måste fortfarande måla på det sista lagret på ovansidan innan jag är riktigt nöjd, plus att jag måste köpa en ny knopp till lådan i mitten. Skruvj*vel!


Planerar fortfarande att göra mig av med fiskarna så att jag kan möblera om i köket så att när resterande stolar kommer hit så får allting plats. Skåpet måste bort till fönstret. Vad trött jag blir på fiskarna.

Tror också att ålen är sjuk, den har matvägrat i säkert +7 dagar nu.. den bara ligger där rakt upp o ner.. man kan väl inte gå till en vet med en ål? ;P

Funderar på att göra lidandet kort för den iaf.. får se om den inte repar sig.

Arken Zoo (Djurmagazinet) verkade kunna ta malarna iaf när B pratade med dem, sen är det bara 4 fiskar kvar och dem kommer nog ingen vilja ha. Skräpfiskar.


Efter allt skruvande och lite städning har jag slappat i soffan med Fringe och börjat spela Skyrim lite smått. Kommer nog bli riktigt bra det där! Allting är skitsnyggt!

Men nu ska jag försöka skriva lite mer ist. Behöver komma in i fantasivärlden lite.


So long.


Av Pernilla - 12 november 2011 12:03


Känner inte för att jobba idag om jag ska vara helt ärlig.. Vill faktiskt inte alls men vad ska man göra när man behöver varenda lite krona man tjänar.?

Har känt mig lite konstig i några dagar.. väldigt trött och det har ploppat upp en massa finnar i ansiktet. Vad fan är det som pågår? Jag brukar aldrig få finnar längre.

Har dessutom inte ätit godis på flera dagar, sitter hellre med en ask gröna vindruvor och en påse nötter. Gött.

Börjar jobba kl 13 och i morgon börjar jag 10 så ikväll kan jag inte vara uppe så länge heller och skriva.. Har kommit i säng ganska sent de senaste nätterna dessutom. Men men. vad gör man inte?


I morgon är det fars dag och vi syskon planerar att fixa nåt fint till pappsen. När jag slutat jobbet i morgon åker vi hem till Emma och hämtar bordet och stolarna jag köpt av henne. Ska bli nice med en riktig matgrupp för en gångs skull. Inte så roligt att sitta och äta middag i tv-soffan. Tror nog att det blir riktigt bra. ^^
Känner att jag vill börja rensa ur en massa skit igen och fiskdjävlarna ska bort! Jag måste ha mer plats i köket och akvariet står i vägen för det. Den bänkytan på skåpet skulle kunna användas till något mycket bättre, mina köksmaskiner tex. :P

Vill hem och vara lite ledig igen så att jag kan fylla mina dagar med läsning och skrivning! Mina böcker har förhoppningsvis kommit också! Plus att Skyrim kom igår, LYCKA! JAG VILL HEM!


tjopp

Av Pernilla - 10 november 2011 20:09

idag har jag jobbat så att jag har fått ont i knät..

har nyss smällt i mig kassler och broccoligratäng så att det stod härliga till.


Har inte så mkt mer att säga än att jag tänker gå och lägga mig på sängen och skriva en massa. ^^


hejsvej

Av Pernilla - 9 november 2011 12:15

Jaha då var man tillbaka i Furudal igen då.. efter ett snabb stop på näcken för lite chokladterapi och en pucko vandrade jag till tillhed med cykeln och en stor väska som enda sällskap.

Fick förfrågan om att jobba varor ikväll men känner mig inte riktigt på alerten idag så det blir att poppa ett par piller och bara ta det lugnt. Ja och terapin då såklart.



Orsa från sin bästa sida? I think so.





Himlen var ganska fin igårkväll utanför vardagsfönstret.




I can tell you lies, 'till your left in disgrace
Kick you when you're down, and spit in your face
Lead you on 'till you're lost without a trace
I think bad thoughts
All day and all night long
I think bad thoughts
Don't care what you think's wrong
 

Av Pernilla - 9 november 2011 00:47


Jag bara skriver och skriver och har ingen lust alls att sluta!

Typiskt att jag måste med tidiga bussen till Furudal i morgon.. men det är väl bara att slå upp datorn när jag kommer fram i morgon och fortsätta! Kanske borde tänka på refrängen men har verkligen ingen lust för det är nu det roliga börjar!


wiihoo!

Skapa flashcards